Back to top

Eten is feest!

Award

De voorbije maanden waren zwaar; een uitdaging voor personeel én gasten. In deze moeilijke momenten beseften we des te meer hoe eten ons bij elkaar brengt en alles beter maakt.

Nu er licht aan het einde van de tunnel komt, willen JAVA Foodservice en Unilever Food Solutions de hele sociale sector een hart onder de riem steken met de ‘Eten is Feest!’-Award.

Heb je plannen of ideeën om van eten opnieuw een feest te maken? Dan willen wij ze ondersteunen.

Grijp deze kans om je project in de kijker te zetten en €10.000* te winnen. Doe je mee?

Dien je idee in

Hoe ga je te werk?

Ben jij actief in de sociale sector? Maak je deel uit van het keukenteam? Of ben je overtuigd van het belang van lekker eten? Laat ons weten hoe je met je team het welzijn van jullie gasten op culinair vlak willen verbeteren.

We staan open voor verschillende invalshoeken, culinairsociaal of op het gebied van beleving. Zolang er maar een link is met de maaltijd. Heb je bijvoorbeeld er altijd van gedroomd om een pop-up soepbar te bouwen in je restaurant? Of denk je aan een leuk concept om meer beleving voor je gasten te creëren?

Dien dan snel jullie idee in en wie weet wordt je project geselecteerd door onze jury! 

De eerste 20 inzendingen krijgen een ontbijtpakket voor hun team of gasten in de vorm van een Lipton Variety Box en een waardebon t.w.v. € 100 voor Rico Professional ontbijtproducten.

Door zich in te schrijven voor de wedstrijd gaat de deelnemer/kandidaat akkoord met het wedstrijdreglement.

* dit is de geldprijs die gaat naar de instelling die de ‘Eten is Feest!’-Award wint, deze geldprijs kan niet geclaimd worden ten persoonlijke titel. 

Wat kan je winnen?

De ‘Eten is feest!’-Award, een initiatief van JAVA Foodservice in samenwerking met Unilever Food Solutions. Hun gezamenlijk doel is om van elke maaltijd een feestelijk moment te maken en tegelijk de chefs die zich elke dag hiervoor inzetten te belonen.

De instelling, die het beste culinaire idee indient om van eten een feest te maken, ontvangt maar liefst € 10.000* prijzengeld om dit idee te realiseren.

Het panel en het publiek kiest

Fase 1:

Met behulp van een onafhankelijke jury worden alle projecten geëvalueerd en wordt de Top 3 geselecteerd. De kandidaten van de Top 3 worden hiervan op de hoogte gebracht.

Fase 2:

Het publiek kan via stemming kiezen uit de Top 3 projecten, vanaf 1 september met bekendmaking op nader te bepalen moment (*) in september.

(*) Exacte timing en locatie in functie van dan geldende maatregelen ter bestrijding van Coronavirus COVID-19.

Eten is feest!

De partners

JAVA Foodservice en Unilever Food Solutions hebben de ambitie om van élke maaltijd een feest te maken. Een extraatje voorzien voor je tafelgasten, is niet altijd gemakkelijk.  Daar dragen deze twee bedrijven graag hun steentje toe bij. Om ieders welzijn te stimuleren, lanceren ze voor de tweede keer de ‘Eten is feest!’-Awards.