Back to top

Eten is feest!

Award

De voorbije 2 jaren waren zwaar, zowel voor personeel als gasten. Van iedereen werden er inspanningen gevraagd. In deze moeilijke momenten beseften we des te meer hoe eten ons bij elkaar brengt en alles beter maakt.

Nu de situatie onder controle lijkt en we weer vele van onze vrijheden terug hebben, willen JAVA Foodservice en Unilever Food Solutions de hele sociale sector in de kijker zetten met de ‘Eten is Feest!’-Award.

Heb je plannen of ideeën om van eten opnieuw een feest te maken? Dan willen wij ze ondersteunen.

Grijp deze kans om je project in de kijker te zetten. Dit jaar is er meer dan € 12.500* aan prijzengeld te winnen. Doe je mee?

Dien je idee in

Hoe ga je te werk?

Ben jij actief in de sociale sector? Maak je deel uit van het keukenteam? Of ben je overtuigd van het belang van lekker eten? Laat ons weten hoe je met je team het welzijn van jullie gasten op culinair vlak willen verbeteren.

We staan open voor verschillende invalshoeken, culinairsociaal of op het gebied van beleving. Zolang er maar een link is met de maaltijd. Heb je bijvoorbeeld er altijd van gedroomd om een pop-up soepbar te bouwen in je restaurant? Of denk je aan een leuk concept om meer beleving voor je gasten te creëren?

Dien dan snel jullie idee in en wie weet wordt je project geselecteerd door onze jury! 

Bovendien krijgt elke deelnemende organisatie sowieso een Celebration Box twv € 100 boordevol heerlijke verwennerijen voor het hele team.

En je wordt uitgenodigd op een schitterend event dat zal plaatsvinden op 22 september. Het wordt een onvergetelijke avond met inspirationele sprekers, de award uitreiking, drank en hapjes. Een avond die je niet wil missen!

Download hier het inschrijvingsformulier (invulbaar Word-document), vul het in en stuur het voor 31/07/22 naar award@etenisfeest.be

Veel succes !

Door zich in te schrijven voor de wedstrijd gaat de deelnemer/kandidaat akkoord met het wedstrijdreglement.

* Prijzengeld wordt verdeeld onder verschillende winnaars. Dit is de geldprijs die gaat naar de instelling die de ‘Eten is Feest!’-Award wint, deze geldprijs kan niet geclaimd worden ten persoonlijke titel. 

Wat kan je winnen?

De ‘Eten is feest!’-Award, een initiatief van JAVA Foodservice in samenwerking met Unilever Food Solutions. Hun gezamenlijk doel is om van elke maaltijd een feestelijk moment te maken en tegelijk de chefs die zich elke dag hiervoor inzetten te belonen.

De instelling, die het beste culinaire idee indient om van eten een feest te maken, maakt kans om meer dan € 12.500* prijzengeld te winnen!

Het panel en het publiek kiest

Fase 1:

Met behulp van een onafhankelijke jury worden alle projecten geëvalueerd en wordt een Top 5 geselecteerd. De kandidaten van de Top 5 worden hiervan op de hoogte gebracht.

Fase 2:

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een live-event* dat plaatsvindt op 22 september.

(*) Meer details volgen later en in functie van de dan geldende coronamaatregelen ten bestrijding van COVID-19.

Eten is feest! Awards

De partners

JAVA Foodservice en Unilever Food Solutions hebben de ambitie om van élke maaltijd een feest te maken. Een extraatje voorzien voor je tafelgasten, is niet altijd gemakkelijk. Daar dragen deze twee bedrijven graag hun steentje toe bij. Om ieders welzijn te stimuleren, lanceren ze voor de derde keer de 'Eten is feest!'-Awards.