Back to top

Visie

Deze laatste maanden waren niet makkelijk. Zulke lastige periodes tonen ons nogmaals hoe belangrijk eetmomenten zijn in ons dagelijks leven. En de keukenteams die daar elke dag weer voor zorgen, verdienen een hart onder de riem! Daarom brengen we met de ‘Eten is Feest!’-Award hulde aan de hele sociale sector – en verdelen we een prijzenpot van meer dan € 12.500*!

Eten is feest!

Het belang van eten voor je tafelgasten

Als je het je patiënten, bewoners, leerlingen of gasten vraagt, is het eetmoment het hoogtepunt van de dag. Ze gebruiken deze pauze niet alleen om hun sociale contacten te versterken, maar ook om even rust te nemen en hun zintuigen te prikkelen. Naar dit moment wordt steevast reikhalzend uitgekeken. En we willen allemaal deze hooggespannen verwachtingen invullen …

Dat smaakt naar meer

In dat kader ontstond het concept ‘Eten is feest!’. Een initiatief waarbij betere maaltijden en meer uitgebreide smaakbeleving centraal staan. We willen chefs en iedereen in de organisatie helpen om nog betere maaltijden te serveren door de ze de juiste kennis en inspiratie te geven. Een uitdaging, maar wel eentje die we graag aangaan.

Eten is feest

Na onze jarenlange culinaire ondersteuning van instellingen en organisaties, willen we met ‘Eten is feest!’ een stapje verder gaan. Het draait namelijk niet langer alleen rond het eten zelf, maar ook rond de algemene sfeer en de gastvrijheid die het personeel uitstraalt.

Een initiatief van JAVA Foodservice & Unilever Food Solutions

Missie Unilever Food Solutions: Wij hebben als Unilever Food Solutions de ambitie om de levenskwaliteit van 1 miljard mensen wereldwijd te verbeteren, elke dag opnieuw. Eten & drinken zijn immers één van de belangrijkste dingen in het leven. Wij dragen daarom de visie van ‘Eten is feest!’ hoog in het vaandel. Een persoonlijke, kwaliteitsvolle en vooral lekkere maaltijd geserveerd in een aangename en sociale omgeving zou het recht van ieder moeten zijn.